1. 1.
    +9
    liseliler için de bir ders olur umarım

    sevgili binler malumunuz çoğumuzun etek taşı olma hadisesi sakal traşından önce gerçekleşmiştir. bu yüzden çeyrek yüzyıldır etek traşı oluyoruz.

    etek traşının tarihi mö ?? yüzyıllara dayanmaktadır. hal böyleyken bu faaliyet bir nevi sanattır. bu başlıkla bu sanatın inceliklerini anlatmaya çalışacam.

    -ortalama ayda bir olması normaldir. özel durumlara göre bu süre 10 günlük zaman dilimlerine yayılabilir. (sözlüğümüzde bu süre özel durumların yokluğu göz önüne alındagnda yılda bire çıkmaktadır)

    -er kişi ailesi vb hısımlarıyla kalıyosa bu iş büyük bir eziyete dönüşebilir. (banyoda gecirilen uzun zaman dedikodulara, hatta yapılan eylemin anlaşılmasına daha da öte aile bireylerinden "sıhhatler olsun" dileklerini duymaya kadar gidebilir.)

    -ögrenci evi yada tek başına kalınan evler bu iş için ideal yerlerdir.

    malzemeler

    traş köpüğü
    traş bıçagı

    traş bıçagı seçimi önemlidir. min 2 bıçaklı olması şarttır. zira tek bıçaklı jiletler ve bu iş için üretilmiş permatik banyo bi gibime yaramamakta ve kesim esnasında hasar bırakabilmektedir. diğer önemli detay bıcagın kullanılmış olmasıdır. yani bir kaç kez sakal traşı olduğunuz bıçağı kullanın. kullanılmamış bıçagı gibinizle heba etmeyin.

    önemli not: eger koltuk altınızıda bu seansta kesecekseniz söylememe gerek yok heralde amk önce koltuk altınızı kesin.

    yapılışı

    -önce kılların tamamı mesh edilir(ıslatılır)

    -traş köpüğü kasığın her tarafına taşak dahil güzelce yedirilir

    -bıçagın kafasındaki plastik çıkarılır ve başlanır.

    -kasıgın sağ tarafından (solaklar sol) yarraga dik bir açıyla 3 cm lik hızlı jilet darbeleriyle indirip hafif yana kaydırıyoruz indir yana kay indir yana kay böylece sol tarafa ulaşıyoruz.

    -tekrar sağa başa gelip yine 3cmlik jilet darbelerini uyguluyoruz. burdaki maharet kılları dağıtmadan pastayı oldugu gibi klozete düşürmek.

    -gibinizin tam üst tarafında oluşan bu pasta eğer klozete düşmemekte ısrarcı davranıyorsa jileti kenara bırakıp baş parmak yardımıyla ittirmek suretiyle pastaya zor kullanıyoruz.

    -düşen pastayla beraber gülümsüyorz ve klozetteki manzarasına bakıyorz.

    -tüm bu işlemler sırasında yannanı kafasının tam altından tutarak çam sakızı gibi sündürmeyi unutmuyoruz tabi

    -şimdi geldik işin en meşakkatli kısmına. 3 bölümü var yannan dibi, taşşak başlangıcı ve taşşak.

    -en başta önerdiğim min 2 bıçaklı jiletler bu bölümlerde tehlike arz etmekte. yanlış bi hareketle gibiniz elinizde sizi o sekilde alacak bir taksi aramakla, bulup hastaneye git gel yaptıktan sonra da madara olmakla karşı karşıya kalabilirsiniz.

    - önce yannan dibi ve taşşak başlangıcındaki köpüğünü alıp deriyi görüyoruz. sündürdüğümüz yannanın gövdesinin etrafındaki ve dibindeki kılları yannantan def ediyorz.

    -ve taşşak. burada işin 2 esprisi var. 1 taşşagı sündürmek 2 taşagı hafif sıkıp yumurtalıklar yardımıyla oluşan düzlüğü kullanmak.

    -hafif ve kendinden emin darbelerle taşşagı güzelce sıyırıp işi neredeyse bitirme noktasına geiriyoruz.

    genel hatlarıyla tamamlanan etek traşında kişiye göre değişen bazı durumlar vardır.

    örneğin daha önce en az 1 kere yapılmış olsa bile legen kemiğine ulaşan kılları kestiyseniz kesildikten sonraki vajina görünümüne engel olmanız artık mümkün değildir.

    -taşşak altından züte giden yoldaki kıllara dokunmayınız zira 1 2 gün içerisinde yürümek işkence halini alabilir.

    -taşşak altı ve bacak başlangıcı olarak tarif edebilcegimiz bölüm isteğe göre kesilebilir. hatta taşşağın sarkıklığına göre bu alan olabildiğince aşağı çekilebilir.

    tüm bu işlemlerin ardından etek traşınız tam anlamıyla bitmiştir yıkanabilirsiniz. isteğe göre banyodan sonra traş kolanyası, limon kolonyası, alkol vb sıvılarla canınızı yakabilirsiniz. ama mutlaka krem sürünüz.

    etek tarşını takip eden 2 gün içinde başlayan kıl uzamalarının yerli tersiz ortamlarda canınızı acıtma gibindirikliği ayrıca bi başlık konusudur.
    ···
   tümünü göster